Artchaika Ősművészeti Agyagműves Egyesület
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Láttál-e már valaha...
Indulás: 2007-03-18
 
Futószöveg
Támogassa adója 1%-ával az ARtchaika Ősművészeti Agyagműves Egyesületet!!! Adószám: 1 82 44 937 -2- 43 !!
 
Futósor2
Jobboldalt fenn jelentkezhetsz ÚJ szakmai levelezőlistánkra!!! Klikkelj rá és kövesd az utasításokat!!
 
FRISS HÍREK

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Pánczél Gyöngyi kiállítása a Kerámiaparkban

  2023.03.29. 17:42

Március 11-től, március 28-ig volt látható a Kerámiapark boltozatos galériájában  Pánczél Gyöngyi - PERLA  festmény kiállítása, . Az Érden élő és alkotó, de kerületünkben, a XXII. kerületben oktató művésznő, olaj és akrill festményekkel, valamint ceruza rajzokkal mutatta meg sokrétű technikai tudását. Absztrakt  képein  női érzékenységgel, egyfajta színekben gazdag, forrongó álomvilágot mutat be. Portréi, melyeken csak női alakokat látunk, szomorúságot, magányt sejtetnek. Tájképei realisztikusak, nyugalmat árasztanak, míg vallásos témájú képei a művésznő erős hitéről tanuskodnak.

A megnyitón megjelent érdeklődők,  tanitványok és kollégák a tárlat megtekintése előtt igazi koncertélmény részesei voltak, a Bartók Béla Konzervatórium három fiatal zenészének jóvoltából.  Nagyhatású megnyitóbeszédében Németh Tamás református lelkész a képeken felfedezhető vallási összefüggéseket elemezte, számos bibliai idézettel alátámasztva a képekből kiolvasható keresztény tanítások mondanivalóját. A meghatódott művésznő pár szóval elmondta az alkotási folyamat alatti érzéseit, köszönetet mondott a közreműködők felé és mesélt az egyes képek születésének körülményeiről.

A közönség nagy tetszéssel fogadta a kiállított képeket, tetszésüket a vendégkönyvben írásban is megerősítették.

A kiállítást az Artchaika Ősművészeti Agyagműves Egyesület rendezte.

 

 

Kiállításon

  2023.01.31. 13:34

Lucza Daniella  "Ezerszer" című kiálltásán jártunk a Természettudományi Múzeumban

Látogatás az Orfűi Kézműves Egyesületnél

  2023.01.06. 13:56

Tapasztalatcsertére érkeztem az orfűi egyesület elnökéhez, Juhász Andráshoz, aki  ismertette szerteágazó tevékenységüket, és egy kiadós erdei sétán beszélt az egyesület terveiről.

NESZ 40 --- Negyven éves a Népművészetek Egyesülete

  2022.11.12. 19:07

2022 november 19-én, megemlékezést tartunk  a negyven éves  Népművészetek Egyesülete tiszteletére. A rendezvényt a NESZ szervezi, a helyszín a Vajdahunyad vára lesz , illetve a Mezőgazdasági Múzeum. Egyesületünk tagságát Berta István, Béni Gabi, Botta Móni, Bölcs Gabi, Csizmadia Katalin, Szabó Évi, Szklenár Dóra, Szili Ferenc és az új elnök, Vincze Ferenc képviseli. 

2016 februári program

  2016.02.20. 13:03

 

ARTCHAIKA EGYESÜLET - 2016.FEBRUÁRI PROGRAMJAI
A rendezvények helyszíne a KERÁMIAPARK ( Bp., XXII.Bartók Béla u. 136. )

 

Kapolcs 2008

  2008.08.20. 01:15
Bűvészetek völgye Vigántpetenden

Reneszánsz kerámiák és ruhák

  2008.05.25. 10:49
Május 31-én 17-kor a Kerámiaparkban

Támogatás

  2008.05.08. 16:17
TÁMOGASSA ADÓJA 1%-ÁVAL AZ ARTCHAIKA ŐSMŰVÉSZETI AGYAMŰVES EGYESÜLETET!

Ékszer, selyem kiállítás

  2008.03.24. 21:34
Ferda Zsuzsa és Jancsó Ildikó munkái

2008 évi program

  2008.01.07. 23:04
A tervezett program a következő:

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
FELIRATKOZÁS LEVELEZŐ LISTÁRA
 
Érdeklődni itt lehet:

06-1-3622-413

info@keramiapark.hu

 
 
Ősidő
 
LINKEK, mire átugorhatsz, cklikk
 
Videók, filmek rólunk
 

Elindult a Játék határok nélkül blog! Részletes információ az összes adásról, melyben a magyarok játszottak + egyéb infó    *****    Florence Pugh Hungary - Ismerd meg az Oppenheimer és a Dûne 2. sztárját.    *****    Megnyílt az F-Zero Hungary! Ismerd meg a Nintendo legdinamikusabb versenyjáték-sorozatát! Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    A Cheer Danshi!! nem futott nagyot, mégis érdemes egy esélyt adni neki. Olvass róla az Anime Odyssey blogban!    *****    A 1080° Avalanche egy méltatlanul figyelmen kívül hagyott játék, pedig a Nintendo egyik remekmûve. Olvass róla!    *****    Gundel Takács Gábor egy különleges könyvet adott ki, ahol kiváló sportolókkal a sport mélységébe nyerhetünk betekintést.    *****    21 napos életmódváltás program csatlakozz hozzánk még!Január 28-ig 10% kedvezménnyel plusz ajándékkal tudod megvásárolni    *****    Szeretne egy olyan általános tisztítószert ami 333 felmosásra is elegendõ? Szeretne ha csíkmentes lenne? Részletek itt!!    *****    Új játék érkezett a Mesetárba! Elõ a papírral, ollóval, és gyertek barkácsolni!    *****    Tisztítószerek a legjobb áron! Hatékonyság felsõfoka! 333 felmosásra elengedõ általános tisztítószer! Vásároljon még ma!    *****    Hayashibara Megumi és Okui Masami rajongói oldal! Albumok, dalszövegek, és sok más. Folyamatosan frissülõ tartalom.    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    333 Felmosásra elegendõ! Szeretne gazdaságosan felmosni? Szeretne kiváló általános tisztítószert? Kiváló tisztítószerek!    *****    Ha tél, akkor téli sportok! De akár videojáték formájában is játszhatjuk õket. A 1080°Snowboarding egy kiváló példa erre    *****    Egy asztrológiai elemzés,sok segítséget ad,életünk megtervezéséhez,rendeld meg és küldök egy 3 éves éves elõrejelzést is    *****    Szeretne leadni felesleges kilókat? Szeretné méregteleníteni és tisztítani szervezetét?Csatlakozzon a programhoz még ma!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, kezd az évet azzal, hogy belenézel, én segítek értelmezni amit látsz. A saját akaratod dönt!    *****    Regisztrálj még ma és 5.333 Ft kedvezményt kapsz az AMWAY termékeibõl! Januári leárazások! Amway termékek elérhetõ áron!    *****    Sokan elmentek a Paradox Live mellett, pedig könnyen lehet, hogy egy kiváló animét hagytak ki. Olvasd el, miért.    *****    Megõrültek az árak!Hatalmas nagy kedvezményekkel várlak benneteket!AMWAY termékek elérhetõ áron!Regisztrálj még ma!AMWAY